Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΓια πρώτη φορά τόσο κοντά στην υλοποίηση του Πολυδύναμου Ιατρείου Μακρύ Γιαλού

Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα  σχετικά με την ένταξη για χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, σύσκεψη εργασίας  με κλιμάκιο Τεχνικών Συμβούλων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)  πραγματοποιήθηκε  στην 7η ΥΠΕ Κρήτης παρουσία του διοικητή κ Νεκτάριου Παπαβασιλείου προκειμένου να διερευνηθούν και αποσαφηνιστούν...
Stavroula11. October 2022
iatrio m.g.

Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα  σχετικά με την ένταξη για χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, σύσκεψη εργασίας  με κλιμάκιο Τεχνικών Συμβούλων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)  πραγματοποιήθηκε  στην 7η ΥΠΕ Κρήτης παρουσία του διοικητή κ Νεκτάριου Παπαβασιλείου προκειμένου να διερευνηθούν και αποσαφηνιστούν νομικά και τεχνικά ζητήματα στο πλαίσιο της ένταξης του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης δήλωσε: “Μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών το Πολυδύναμο Ιατρείο Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η δωρεά του αείμνηστου Νικολάου Χατζάκη. Ένα έργο πρώτης προτεραιότητας, απόλυτα αναγκαίο και χρήσιμο, που όχι μόνο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας σε ένα τόπο με συνεχή τουριστική ανάπτυξη, αλλά εμπεδώνει το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας και φροντίδας σε επισκέπτες και δημότες”.

O κ Παπαβασιλείου ανέφερε σχετικά: “Ευχαριστούμε θερμά την Αναπληρώτριά Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga, το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Marios Themistocleous , καθώς και το Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης για την εξαιρετική συνεργασία με στόχο την πραγματοποίηση του Έργου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών Υγείας στον Πολίτη”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456