Την κατανόηση των δημοτών ζητά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο για την πόλη και την καθημερινότητα της.
Εύλογη η αγανάκτηση των δημοτών την οποία έχει προκαλέσει η μακροχρόνια ταλαιπωρία τους από τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κομμάτι της πάνω πόλης και αφορούν στο δίκτυο της ύδρευσης.
Εγκλωβισμένο το έργο στον κυκεώνα των εργολαβικών αλχημειών έχει ήδη μια καθυστέρηση 2 χρόνων φέρνοντας σε αδιέξοδο πρώτα τους δημότες αλλά και την ίδια την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας μην έχοντας άλλη επιλογή από την διαπραγμάτευση.
Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του κ Συλλιγαρδάκη σε μια εβδομάδα θα δοθεί στην κυκλοφορία η Καταπότη η οποία είναι και η κεντρική οδός για την πάνω πόλη ενώ σε λιγότερο από δυο μήνες θα ολοκληρωθεί το έργο.
