Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑπαλλαγή και όχι αναστολή των υποχρεώσεων τους το αίτημα των πληγέντων επαγγελματιών

Απαλλαγή και όχι αναστολή των υποχρεώσεων τους είναι το ξεκάθαρο αίτημα των πληγέντων επαγγελματιών της Σητείας το οποίο κάνουν γνωστό σε κάθε ευκαιρία. Το ίδιο αίτημα εξέφρασαν με αγωνία και προς το κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ που βρέθηκε στη Σητεία και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων της περιοχής. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κώστας Καββαθάς ζήτησε την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, με ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τους πολίτες αλλά και για τους επιχειρηματίες που είδαν...
Stavroula21. October 2022

Απαλλαγή και όχι αναστολή των υποχρεώσεων τους είναι το ξεκάθαρο αίτημα των πληγέντων επαγγελματιών της Σητείας το οποίο κάνουν γνωστό σε κάθε ευκαιρία.

Το ίδιο αίτημα εξέφρασαν με αγωνία και προς το κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ που βρέθηκε στη Σητεία και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων της περιοχής.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κώστας Καββαθάς ζήτησε την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, με ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τους πολίτες αλλά και για τους επιχειρηματίες που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται σε λίγα λεπτά.
Το σχετικό υπόμνημα που έχει αποσταλεί στα αρμόδια Υπουργεία από την ομοσπονδία αναφέρεται στην άμεση επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν,  απαλλαγή από κάθε φόρο, ασφαλιστική ή δανειακή υποχρέωση όπως επισης και για τους επαγγελματίες που δεν επλήγησαν άμεσα από την θεομηνία, να υπάρξει αναστολή των υποχρεώσεων τους, για ένα 4μηνο.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456