Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠαρά το μεγάλο πλήγμα ο όμιλος Χαλκιαδάκη στηρίζει τους πληγέντες της Σητείας

Το κύμα στήριξης προς την κοινωνία της Σητείας μετά την μεγάλη καταστροφή δεν φαίνεται να κοπάζει και εκφράζεται από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο. Ο όμιλος Χαλκιαδάκη, παρά το σημαντικό πλήγμα που δέχθηκε στο κεντρικό κατάστημα του στον Κολονέλο,  προφέρει βοήθεια υπό μορφή επιταγών σε όλους τους πληγέντες που έχουν καταθέσει αίτημα στον Δήμο. Ο ίδιος ο κ Μηνάς Χαλκιαδάκης συνοδευόμενος από την κόρη Χριστίνα του επιστέφθηκε τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και...
Stavroula22. October 2022

Το κύμα στήριξης προς την κοινωνία της Σητείας μετά την μεγάλη καταστροφή δεν φαίνεται να κοπάζει και εκφράζεται από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο.

Ο όμιλος Χαλκιαδάκη, παρά το σημαντικό πλήγμα που δέχθηκε στο κεντρικό κατάστημα του στον Κολονέλο,  προφέρει βοήθεια υπό μορφή επιταγών σε όλους τους πληγέντες που έχουν καταθέσει αίτημα στον Δήμο.

Ο ίδιος ο κ Μηνάς Χαλκιαδάκης συνοδευόμενος από την κόρη Χριστίνα του επιστέφθηκε τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και του εξέφρασε την επιθυμία του να στηρίξει τους πληγέντες του Δήμου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456