Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάH A.E. Νεάπολης στο πλευρό των πληγέντων της Σητείας

Οι πρωτοβουλίες στήριξης προς την πληγωμένη Σητεία συνεχίζονται από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά η Α.Ε. Νεάπολης στέκεται στο πλευρό των πληγέντων της Σητείας με την διεξαγωγή ενός αγώνα αλληλεγγύης με τη ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/10 στη Νεάπολη. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ίδιο σκοπό , αυτή τη φορά στο Εθνικό Στάδιο Σητείας . Σύμφωνα με...
Stavroula28. October 2022

Οι πρωτοβουλίες στήριξης προς την πληγωμένη Σητεία συνεχίζονται από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο.

Αυτή τη φορά η Α.Ε. Νεάπολης στέκεται στο πλευρό των πληγέντων της Σητείας με την διεξαγωγή ενός αγώνα αλληλεγγύης με τη ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/10 στη Νεάπολη.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ίδιο σκοπό , αυτή τη φορά στο Εθνικό Στάδιο Σητείας .

Σύμφωνα με ενημερωση από το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ τα έσοδα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε όπως και του επόμενου στη Σητεία θα παραδοθούν στην πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου για τη διάθεση τους στις πληγείσες οικογένειες .

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456