Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆμεσα η κατεδάφιση της γέφυρας του Αγίου Ιωάννη

Άμεσες θα είναι οι παρεμβάσεις στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σημείο από  τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη. Εντός του ερχόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί κατεδάφιση και  αντικατάσταση τις γέφυρας του Αγίου Ιωάννη από μεταφερόμενη γέφυρα τύπου Bailey αφού προηγηθεί σχετική αυτοψία από κλιμάκιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Πρόκειται για προσωρινή, όμως...
Stavroula29. October 2022

Άμεσες θα είναι οι παρεμβάσεις στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σημείο από  τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη.

Εντός του ερχόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί κατεδάφιση και  αντικατάσταση τις γέφυρας του Αγίου Ιωάννη από μεταφερόμενη γέφυρα τύπου Bailey αφού προηγηθεί σχετική αυτοψία από κλιμάκιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Πρόκειται για προσωρινή, όμως αναγκαία λύση έως ότου προχωρήσουν οι διαδικασίες αντικαταστάσης της τωρινής γέφυρας σύμφωνα με τον σχεδιασμό της περιφέρειας.

Παράλληλα σε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί υπουργία, δήμος και υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγεισών επιχειρήσεων αλλά και των ιδιωτών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456