Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑπό αύριο η επίσημη καταγραφή των οχημάτων που επλήγησαν από την πλημύρα

Με βασικό θέμα συζήτησης την απογραφή των οχημάτων που επλήγησαν από την πλημύρα της 15ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας στον Δήμο Σητείας. Σημαντικά είναι τα νέα για τους ενδιαφερόμενους δημότες αφού θα μπορούν από αύριο να προσέρχονται στα γραφεία του δήμου με τα βασικά έγραφα του οχήματος τους (τέλη κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο, άδεια κυκλοφορίας) προκειμένου να γίνει η επίσημη καταγραφή του οχήματος τους από επιτροπή που έχει συσταθεί και που θα αποτελείτε από...
Stavroula31. October 2022

Με βασικό θέμα συζήτησης την απογραφή των οχημάτων που επλήγησαν από την πλημύρα της 15ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας στον Δήμο Σητείας.

Σημαντικά είναι τα νέα για τους ενδιαφερόμενους δημότες αφού θα μπορούν από αύριο να προσέρχονται στα γραφεία του δήμου με τα βασικά έγραφα του οχήματος τους (τέλη κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο, άδεια κυκλοφορίας) προκειμένου να γίνει η επίσημη καταγραφή του οχήματος τους από επιτροπή που έχει συσταθεί και που θα αποτελείτε από τον αντιδήμαρχο Σητείας κ Γιάννη Σκαρβελάκη, όργανο από το αστυνομικό τμήμα Σητείας και όργανο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456