Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΑισιόδοξα τα μηνύματα από τους “Βιοκαλλιεργητές Σητείας” για την ελαιοκομική σεζόν

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τους “Βιοκαλλιεργητές Σητείας” για την ελαιοκομική σεζόν σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου ποιότητας κ Νίκου Λαπιδάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ. Η εικόνα της ευρείας αρχικής δακοπροσβολής στην παραγωγή έφερε τους καλλιεργητές σε αδιέξοδο όμως η άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση έδωσε την δυνατότητα να φτάσει ο καρπός για άλεση σε μια πολύ καλή κατάσταση και ικανοποιητική απόδοση. Αναμένοντας και την διαμόρφωση των τιμών γύρο στα τέλη Νοεμβρίου η φετινή χρονιά φαίνεται να...
Stavroula14. November 2022

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τους “Βιοκαλλιεργητές Σητείας” για την ελαιοκομική σεζόν σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου ποιότητας κ Νίκου Λαπιδάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

Η εικόνα της ευρείας αρχικής δακοπροσβολής στην παραγωγή έφερε τους καλλιεργητές σε αδιέξοδο όμως η άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση έδωσε την δυνατότητα να φτάσει ο καρπός για άλεση σε μια πολύ καλή κατάσταση και ικανοποιητική απόδοση.

Αναμένοντας και την διαμόρφωση των τιμών γύρο στα τέλη Νοεμβρίου η φετινή χρονιά φαίνεται να δίνει μια οικονομική ανάσα στον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο, της ευρύτερης περιοχής.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456