Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟ Δήμαρχος Σητείας επιβεβαίωσε την συνεργασία του Δήμου με επιχειρηματικό κολοσσό τουρισμού

Την συνεργασία του Δήμου Σητείας με μεγάλο επιχειρηματικό κολοσσό στον τομέα του τουρισμού επιβεβαίωσε σήμερα στην συνεδρίαση της Eπιτροπής Tουρισμού ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Η Zela Aviation μια εταιρία με 17 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αερομεταφορών με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ελλάδα, επιχειρεί να  καθιερώσει το αεροδρόμιο της Σητείας ως την πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης. Ξεκινώντας μια εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Σητείας εκπροσώπησε το αεροδρόμιο...
Stavroula16. November 2022

Την συνεργασία του Δήμου Σητείας με μεγάλο επιχειρηματικό κολοσσό στον τομέα του τουρισμού επιβεβαίωσε σήμερα στην συνεδρίαση της Eπιτροπής Tουρισμού ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Η Zela Aviation μια εταιρία με 17 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αερομεταφορών με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ελλάδα, επιχειρεί να  καθιερώσει το αεροδρόμιο της Σητείας ως την πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης.

Ξεκινώντας μια εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Σητείας εκπροσώπησε το αεροδρόμιο της Σητείας στο World Travel Market του Λονδίνου, εκτελώντας το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα οδηγήσουν στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο.

Η συνεργασία αυτή, έχει ως βάση την προσέγγιση στην αγορά των Tour Operators, αλλά και τις άμεσες επαφές με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν προγραμματισμένες σειρές charter πτήσεων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456