Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΝέο Δημαρχείο Σητείας: Ξεπερνά κάθε προσδοκία σε ταχύτητα και πιστότητα εργασιών

Αποτελεί ίσως το πιο εμβληματικό έργο για τη Σητεία. Το νέο Δημαρχείο είναι ένα έργο αντάξιο της πόλης αυτής και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει πρότυπο αρχιτεκτονικής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο. Στο εργοτάξιο του νέου Δημαρχείου βρέθηκε ο κ Γιώργος Σμπώκος, εκπρόσωπος της εταιρείας “ΓΑΜΑ ΣΙΓΜΑ Κατασκευαστική ΑΤΕ” που έχει αναλάβει το έργο, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη προκειμένου να διαπιστώσουν την πορεία των εργασιών. Η εξέλιξη της εργολαβίας έχει ξεπεράσει...
Stavroula18. November 2022

Αποτελεί ίσως το πιο εμβληματικό έργο για τη Σητεία. Το νέο Δημαρχείο είναι ένα έργο αντάξιο της πόλης αυτής και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει πρότυπο αρχιτεκτονικής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο.

Στο εργοτάξιο του νέου Δημαρχείου βρέθηκε ο κ Γιώργος Σμπώκος, εκπρόσωπος της εταιρείας “ΓΑΜΑ ΣΙΓΜΑ Κατασκευαστική ΑΤΕ” που έχει αναλάβει το έργο, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη προκειμένου να διαπιστώσουν την πορεία των εργασιών.

Η εξέλιξη της εργολαβίας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε ταχύτητα και πιστότητα και όπως σημείωσε με έμφαση ο Δήμαρχος Σητείας μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ” είναι ίσως η καλύτερη εργολαβία που εκτελείτε στον Δήμο Σητείας. Το έργο προχωράει ταχύτερα από τα χρονοδιαγράμματα του και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ Σμπώκο και την ομάδα του γιατί παρά τις δυσκολίες που δροέκυψαν και λόγω της πλημύρας οι εργασίες συνεχίστηκαν απρόσκοπτα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456