Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣυνέδριο Ερασιτεχνικής Αστροπαρατήρησης στη Σητεία

Υπο την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού ξεκίνησε σήμερα στη Σητεία το Συνέδριο με θέμα «Η Ερασιτεχνική Αστροπαρατήρηση στα Γεωπάρκα της Ανατολικής Μεσογείου, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου GEOSTARS, το οποίο χρηματοδοτείται από το Διασυνοριακό Πρόγραμμα INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ –ΚΥΠΡΟΣ 2014 – 2020. Στο πλαίσιο των 2ήμερων εργασιών του Συνεδρίου μεταξύ άλλων, θα γίνει ειδική αναφορά και παρουσίαση του έργου “GEOSTARS” από τους εταίρους του έργου, θα παρασχεθεί ένα σύντομο εκπαιδευτικό σεμινάριο...
Stavroula22. November 2022

Υπο την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού ξεκίνησε σήμερα στη Σητεία το Συνέδριο με θέμα «Η Ερασιτεχνική Αστροπαρατήρηση στα Γεωπάρκα της Ανατολικής Μεσογείου, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου GEOSTARS, το οποίο χρηματοδοτείται από το Διασυνοριακό Πρόγραμμα INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ –ΚΥΠΡΟΣ 2014 – 2020.

Στο πλαίσιο των 2ήμερων εργασιών του Συνεδρίου μεταξύ άλλων, θα γίνει ειδική αναφορά και παρουσίαση του έργου “GEOSTARS” από τους εταίρους του έργου, θα παρασχεθεί ένα σύντομο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα αστροτουρισμού και μελέτης του διαστήματος, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ξενάγηση στο Γεωπάρκο της Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456