Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ Μπάντα του Λιμενικού Σώματος στη Σητεία για τον εορτασμό της Αγίας Αικατερίνης

Η Μπάντα του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε και πάλι στη Σητεία με αφορμή τον εορτασμό της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης. Την Πέμπτη το βράδυ παραμονή της εορτής στην αίθουσα του Σινέ Μινώα πρόσφερε στο κοινό της Σητείας μια εξαιρετική βραδιά με παλιά και νεότερα κομμάτια. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου Πρόδρομος, ο Σεβασμικοτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης ο  Αρχηγός...
Stavroula25. November 2022

Η Μπάντα του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε και πάλι στη Σητεία με αφορμή τον εορτασμό της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης.

Την Πέμπτη το βράδυ παραμονή της εορτής στην αίθουσα του Σινέ Μινώα πρόσφερε στο κοινό της Σητείας μια εξαιρετική βραδιά με παλιά και νεότερα κομμάτια.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου Πρόδρομος, ο Σεβασμικοτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης ο  Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Γιώργος Αλεξανδράκης, Ηγούμενος στην Ιερά Μονή Τοπλού ο Αρχιμ. Αμβρόσιος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών, πολιτικών και κοινωνικών φορέων .

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456