Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΓιάννης Παπαδάκης: “24 ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα έργα για τον Δήμο Σητείας το 2023”

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με πρώτο θέμα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη την Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δήμου Σητείας για το έτος 2023. Για μια ακόμα φορά κυρίαρχο στοιχείο της πολύωρης συζήτησης δεν ήταν η ουσία του θέματος και η σημαντικότητα της απόφασης αλλά οι ανευ ουσίας διαξιφισμοί με στόχο την αλίευση και κατάκτηση των εντυπώσεων προς το παραταξιακό όφελος. Τελικά το Τεχνικό Πρόγραμμα  πέρασε από το Δημοτικό...
Stavroula29. November 2022

Για μια ακόμα φορά κυρίαρχο στοιχείο της πολύωρης συζήτησης δεν ήταν η ουσία του θέματος και η σημαντικότητα της απόφασης αλλά οι ανευ ουσίας διαξιφισμοί με στόχο την αλίευση και κατάκτηση των εντυπώσεων προς το παραταξιακό όφελος.

Τελικά το Τεχνικό Πρόγραμμα  πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας με 13 ψήφους υπέρ, 1 αρνητική και 8 λευκές για 24 ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα έργα, όπως σημείωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιάννης Παπαδάκης.

“Η παρούσα δημοτική αρχή στα τρια δύσκολα αυτά χρόνια στάθηκε όρθια αντιμετωπίζοντας πανδημία, σεισμούς , πλημμύρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Με τον ίδιο τρόπο θα σταθούμε αποτελεσματικοί και στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη η πόλη της Σητείας” ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Κλείνοντας ο κ Ζερβάκης ζήτησε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων να δείξουν μεγαλοσύνη ψηφίζοντας το Τεχνικό Πρόγραμμα ως μια κοινή προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456