Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΜε σοβαρή προσπάθεια ο Α.Σ. Σκοπής άνοιξε το δρόμο στις υψηλές τιμές πώλησης ελαιολάδου με 4,94

Η σοβαρή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα φέρνει τα τελευταία χρόνια τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπής να πρωταγωνιστεί στην διαμόρφωση των τιμών πώλησης του ελαιολάδου στην Κρήτη. Στην έναρξη της φετινής ελαιοκομικής χρονιάς κατάφερε να ανοίξει τον δρόμο στην πώληση του ελαιολάδου με τιμή πώλησης 4,94 ευρώ για την οξύτητας 0,3 δίνοντας την δυνατότητα στους συνεταιριστές του να πουλήσουν σε αυτήν την τιμή από την Δευτέρα. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπής κ...
Stavroula3. December 2022

Η σοβαρή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα φέρνει τα τελευταία χρόνια τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπής να πρωταγωνιστεί στην διαμόρφωση των τιμών πώλησης του ελαιολάδου στην Κρήτη.

Στην έναρξη της φετινής ελαιοκομικής χρονιάς κατάφερε να ανοίξει τον δρόμο στην πώληση του ελαιολάδου με τιμή πώλησης 4,94 ευρώ για την οξύτητας 0,3 δίνοντας την δυνατότητα στους συνεταιριστές του να πουλήσουν σε αυτήν την τιμή από την Δευτέρα.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπής κ Νεκτάριου Σταυρακάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, η τιμή αυτή επετεύχθη σε διαγωνισμό πώλησης δυο βυτίων ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη για τυποποιητική εταιρεία από την Κρήτη.

Την εφετινή χρονιά, ο Συνεταιρισμός περιμένει μια παραγωγή ελαιολάδου άνω των 1.200 τόνων με την ποιότητα του προϊόντος να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456