Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔιαμορφώνουμε το νέο Leader με τις δικές μας προτάσεις

Τις προτάσεις παραγωγικών φορέων, επαγγελματιών και ιδιωτών αναζητά η Αναπτυξιακή Λασιθίου για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος leader στο Νομό. Με προγραμματισμένες συναντήσεις σε σε όλες τις πόλεις του Νομού η Αναπτυξιακή Λασιθίου μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε εμείς τις κατευθυντήριες γραμμές για ένα νέο Leader. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με την παρουσία του κ Μπάμπη Αντωνακάκη, διευθυντή της Αναπτυξιακής Λασιθίου και...
Stavroula3. December 2022

Τις προτάσεις παραγωγικών φορέων, επαγγελματιών και ιδιωτών αναζητά η Αναπτυξιακή Λασιθίου για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος leader στο Νομό.

Με προγραμματισμένες συναντήσεις σε σε όλες τις πόλεις του Νομού η Αναπτυξιακή Λασιθίου μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε εμείς τις κατευθυντήριες γραμμές για ένα νέο Leader.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με την παρουσία του κ Μπάμπη Αντωνακάκη, διευθυντή της Αναπτυξιακής Λασιθίου και της συμβούλου κας Ελίνας Μικρουλέα.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Μικρουλέα “Την περίοδο αυτή θέλουμε προτάσεις για να χτίσουμε το νέο Leadre που θα τρέξει μέσα στον επόμενο χρόνο και ζητάμε από φορείς, επαγγελματίες, συλλογικά όργανα και ιδιώτες πρότασης για ένα διαφορετικό leader όπως το θέλουν οι πολίτες του Νομού.

Τη συνάντηση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος υπογράμμισε την σπουδαιότητα της δυνατότητας που δίνεται στους πολίτες του Νομού να διαμορφώσουν σύμφωνα με τα θέλω τους ένα τόσο σημαντικό Αναπτυξιακό προγραμμα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456