Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΕσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου

Εσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου πραγματοποιήθηκε παραμονή της εορτής του με την ευλογία του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού Αμβρόσιου Σκαρβέλη και του πατέρα Φιλόθεου. Τον εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Μανώλης Λιλιμπάκης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού, αξιωματικοί της μονάδας και πλήθος πιστών τους οποίους και ευχαρίστησε για την...
Stavroula5. December 2022

Εσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου πραγματοποιήθηκε παραμονή της εορτής του με την ευλογία του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού Αμβρόσιου Σκαρβέλη και του πατέρα Φιλόθεου.

Τον εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Μανώλης Λιλιμπάκης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού, αξιωματικοί της μονάδας και πλήθος πιστών τους οποίους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο διοικητής της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου κ Γιάννης Καρδαράς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456