Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΟι μικροί εθελοντές του 1ου Δημοτικού βοήθησαν στο συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους και με στόχο την μύηση  τους στην ιδέα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, μαθητές της β Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας βρέθηκαν στο συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου. Πρόσφεραν τρόφιμα για την κουζίνα, βοήθησαν να ετοιμαστούν τα σημερινά γεύματα, ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στον χώρο του συσσιτίου από τον Πατέρα Νικόλαο Αλεξάκη και τους εθελοντές. “Δεν πρέπει να ζούμε μόνο για τον εαυτο μας αλλά και...
Stavroula16. December 2022

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους και με στόχο την μύηση  τους στην ιδέα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, μαθητές της β Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας βρέθηκαν στο συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου.

Πρόσφεραν τρόφιμα για την κουζίνα, βοήθησαν να ετοιμαστούν τα σημερινά γεύματα, ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στον χώρο του συσσιτίου από τον Πατέρα Νικόλαο Αλεξάκη και τους εθελοντές.

“Δεν πρέπει να ζούμε μόνο για τον εαυτο μας αλλά και για τους συνανθρώπους μας” ήταν τα λόγια του πατέρα Νικόλαου που θα ακολουθούν τους μικρούς εθελοντές σε όλη τους τη ζωή.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456