Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε καθυστέρηση 21 χρόνων το Πολυδύναμο Ιατρείο Μακρύ Γιαλού φτάνει στην υλοποίηση του

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης μεταξύ του Διοικητή της 7η Υγειονομική Περιφέρειας Κρήτης, κ. Παπαβασιλείου Νεκτάριου και του  Υποδιοικητή, αρμόδιου για θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας, κ. Αγαπίου Δημήτρη, με την χήρα του Νικολάου Χατζάκη, κα Χατζάκη Πηνελόπη,  τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη, την Αν.Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Σητείας κα Δαρατσιανού Μαρία και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Νομικής Υπηρεσίας της 7ηςΥ.Πε. Κρήτης, κα Πατεράκη Πάτρα. Στη συνάντηση έγινε...
Stavroula22. December 2022

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης μεταξύ του Διοικητή της 7η Υγειονομική Περιφέρειας Κρήτης, κ. Παπαβασιλείου Νεκτάριου και του  Υποδιοικητή, αρμόδιου για θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας, κ. Αγαπίου Δημήτρη, με την χήρα του Νικολάου Χατζάκη, κα Χατζάκη Πηνελόπη,  τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη, την Αν.Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Σητείας κα Δαρατσιανού Μαρία και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Νομικής Υπηρεσίας της 7ηςΥ.Πε. Κρήτης, κα Πατεράκη Πάτρα.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών υλοποίησης του έργου ανέγερσης του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μακρύ Γιαλού, προς ικανοποίηση του μακροχρόνιου αιτήματος των δωρητών αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Ένα έργο που κινδύνευσε να χαθεί με καθυστέρηση 21 χρόνων φτάνει τώρα στο σημείο της υλοποίησης του.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη  η σύζυγος του δωρητή και υπεύθυνη για την εκτέλεση της διαθήκης κ. Πηνελόπη Χατζάκη δήλωσε “Μετά από 2 και πλέον δεκαετίες επιτέλους βλέπω αυτό το έργο που ήταν επιθυμία του συζύγου μου και δική μου να γίνεται πραγματικότητα για το καλό  της υγείας των ανθρώπων του τόπου”.

“Από την πλευρά μας θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να επισπευθούν οι διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στο σημαντικό αυτό έργο” σημείωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μακρύ Γιαλού θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 40 στρεμμάτων, το οποίο αποτελεί κληροδότημα της οικογένειας Νικολάου Χατζάκη και θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων εξεταστήρια, μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο, θάλαμο βραχείας νοσηλείας, τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη λειτουργία του καθώς και χώρους φιλοξενίας των ιατρών.

Το έργο έχει αυξημένο προϋπολογισμό 150.000 euro και  θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456