Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤα είπαν……..έξω από τα δόντια στον Δήμαρχο

Τα δικά τους, διαφορετικά κάλαντα είπαν σήμερα στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σητείας τον οποίο επισκέφθηκαν στο γραφείο του συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους. Με αφορμή το παραδοσιακό αυτό έθιμο τα παιδιά εξέφρασαν το παράπονο τους για το μόνιμο πρόβλημα που βιώνουν σχετικά με την κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται το σχολείο τους. Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος απολογήθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και ...
Stavroula23. December 2022

Τα δικά τους, διαφορετικά κάλαντα είπαν σήμερα στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σητείας τον οποίο επισκέφθηκαν στο γραφείο του συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.

Με αφορμή το παραδοσιακό αυτό έθιμο τα παιδιά εξέφρασαν το παράπονο τους για το μόνιμο πρόβλημα που βιώνουν σχετικά με την κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται το σχολείο τους.

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος απολογήθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και  διαβεβαίωσε για τις διαρκείς προσπάθειες οι οποίες γίνονται για την επίλυση του προβλήματος.

Οι Μαθητές του ΕΠΑΛ παρέδωσαν και ένα πακέτο αγάπης με διάφορα προϊόντα τα οποία συγκέντρωσαν οι ίδιοι για την ενίσχυση του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456