Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ χαριστική βολή για το κολυμβητήριο Σητείας

Ολοσχερής φαίνεται να είναι, εκ πρώτης όψεως, η καταστροφή που προκλήθηκε από την πλημμύρα του Οκτωβρίου στις εγκαταστασεις και τον εξοπλισμό του κολυμβητηρίου Σητείας. Απογοητευτική ήταν η εικόνα από μια πρώτη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και κλιμάκιο της ΕΔΕΑΚ, το οποίο προχώρησε σε απάντληση υδάτων από τις πισίνες  προκειμένου να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των ζημιών. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει λεπτομερής καταγραφή του...
Stavroula30. December 2022

Ολοσχερής φαίνεται να είναι, εκ πρώτης όψεως, η καταστροφή που προκλήθηκε από την πλημμύρα του Οκτωβρίου στις εγκαταστασεις και τον εξοπλισμό του κολυμβητηρίου Σητείας.

Απογοητευτική ήταν η εικόνα από μια πρώτη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και κλιμάκιο της ΕΔΕΑΚ, το οποίο προχώρησε σε απάντληση υδάτων από τις πισίνες  προκειμένου να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των ζημιών.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει λεπτομερής καταγραφή του μεγέθους των ζημιών και θα διερευνηθεί η δυνατότητα επαναλειτουργίας ή μη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε ο κ Ζερβάκης, ο χώρος θα παραδοθεί σύντομα στην νεολαία της πόλης με αυτή ή διαφορετική χρήση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456