Sitiaka is loading for You ...

 

OΤα καλύτερα νέα έφερε σήμερα ο Άγιος Βασίλης στο Νοσοκομείο Σητείας

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ο Άγιος της καρδιάς μας μοιράζει χαρά και αγάπη σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου. Στο Νοσοκομείο Σητείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Άγιος Βασίλης δίνοντας την αγάπη του και πολλές ευχές σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά κυρίως στους ασθενείς. Και ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο το μηνυμα που μετέφερε εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου ο Ιατρός κ Νίκος Σολιδάκης ότι το Νοσοκομείο...
Stavroula31. December 2022

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ο Άγιος της καρδιάς μας μοιράζει χαρά και αγάπη σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Στο Νοσοκομείο Σητείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Άγιος Βασίλης δίνοντας την αγάπη του και πολλές ευχές σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά κυρίως στους ασθενείς.

Και ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο το μηνυμα που μετέφερε εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου ο Ιατρός κ Νίκος Σολιδάκης ότι το Νοσοκομείο Σητείας βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα αυτών που κινδυνεύουν.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456