Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ Σητεία προορισμός και τις Απόκριες. Για πρώτη φορά βραδινή καρναβαλική παρέλαση

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο και θα κορυφωθεί με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η Σητεία επιδιώκει να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό με όλα τα στοιχεία να είναι υπέρ της. Προσθήκη για αυτή τη χρονιά η βραδινή καρναβαλική παρέλαση. Ο σχεδιασμός δίνει την δυνατότητα της επιλογής στον επισκέπτη αλλά και στον ντόπιο για μια εναλλακτική πρόταση που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. “Στόχος πάντα για εμάς είναι η Σητεία...
Stavroula17. January 2023

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο και θα κορυφωθεί με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η Σητεία επιδιώκει να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό με όλα τα στοιχεία να είναι υπέρ της. Προσθήκη για αυτή τη χρονιά η βραδινή καρναβαλική παρέλαση.

Ο σχεδιασμός δίνει την δυνατότητα της επιλογής στον επισκέπτη αλλά και στον ντόπιο για μια εναλλακτική πρόταση που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

“Στόχος πάντα για εμάς είναι η Σητεία να αποτελεί επιλογή για τον επίδοξο ταξιδιώτη όλο το χρόνο γιατί είναι ένας τόπος που έχει όλες τις προϋποθέσεις. Σε συνδυασμό και με τον σωστό σχεδιασμό έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το στοίχημα” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456