Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΞεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσφορά σε αίμα και Μυελό των Οστών. Βρέθηκαν ήδη οι δυο πρώτοι συμβατοί δότες για το 23

Το Νοσοκομείο Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο η Παρέα της Αγάπης και την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ πραγματοποιούν την 2η Διήμερη Αιμοδοσία καθώς και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών για τις ανάγκες των παιδιών της Αιματολογικής- Ογκολογικής κλινικής Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η.. Σήμερα Παρασκευή πρώτη ημέρα της δράσης η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κυρίως από νέους ανθρώπους, μαθητές οι οποίοι με την προτροπή των διευθυντών των σχολείων τους αλλά και των γονιών τους προσήλθαν στην διαδικασία, συγκεντρώνοντας...
Stavroula27. January 2023
Το Νοσοκομείο Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο η Παρέα της Αγάπης και την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ πραγματοποιούν την 2η Διήμερη Αιμοδοσία καθώς και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών για τις ανάγκες των παιδιών της Αιματολογικής- Ογκολογικής κλινικής Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η..
Σήμερα Παρασκευή πρώτη ημέρα της δράσης η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κυρίως από νέους ανθρώπους, μαθητές οι οποίοι με την προτροπή των διευθυντών των σχολείων τους αλλά και των γονιών τους προσήλθαν στην διαδικασία, συγκεντρώνοντας από τις 16:30 έως τις 20:00 περισσότερες από 100 φιάλες αίμα.
Για ακόμα μια φορά η Σητειακή κοινωνία απέδειξε ότι ξέρει να προφέρει απλόχερα την αγάπη και την στήριξη της σε σημαντικές προσπάθειες.
Αύριο Σάββατο 28/1 από τις  9:30 έως 13:30 θα συνεχιστεί η διαδικασία στον χώρο του Νοσοκομείου Σητείας στην αίθουσα του παλιού εμβολιαστικού κέντρου.
Να θυμίσουμε ότι τα όρια ηλικίας της αιμοδοσίας είναι 17-65 και τα όρια ηλικίας εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι 18-45.
*(Άτομα των 17 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους καθώς επίσης μπορούν και να δικαιολογηθούν οι απουσίες της μέρας της αιμοδοσίας τους.)
Να σημειωθεί ότι τα πρώτα αισιόδοξα αποτελέσματα όσον αφορά τους Δότες Μυελού των Οστών φάνηκαν ήδη για το 2023. Δυο συμβατοί δότες θα δώσουν ζωή σε δυο συνανθρώπους τους μέσα στον Φλεβάρη σύμφωνα με δήλωση στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ της προϊσταμένης αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ κας Μαρίας Βογιατζάκη.
Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στους διοργανωτές και στους υποστηριχτές τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456