Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕστίαση και Δήμος σε μια κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη

Εστιάζοντας σε θέματα ζωτικής σημασίας για τον κλάδο αλλά και για την πόλη, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Σητείας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη. Η συμμετοχή του Συλλόγου στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Σητείας το οποίο διαχειρίζεται θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες, η ανάπλαση του κέντρου της πόλης, οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών απέναντι στο Δήμο και η πιθανότητα ελαφρύνσεων ή διευκολύνσεων αλλά και η καθημερινότητα ήταν τα θέματα στα οποία κινήθηκε...
Stavroula31. January 2023

Εστιάζοντας σε θέματα ζωτικής σημασίας για τον κλάδο αλλά και για την πόλη, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Σητείας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη.

Η συμμετοχή του Συλλόγου στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Σητείας το οποίο διαχειρίζεται θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες, η ανάπλαση του κέντρου της πόλης, οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών απέναντι στο Δήμο και η πιθανότητα ελαφρύνσεων ή διευκολύνσεων αλλά και η καθημερινότητα ήταν τα θέματα στα οποία κινήθηκε η συζήτηση με κοινό στόχο των δύο πλευρών μια καλύτερη πόλη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456