Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠροχωρά ο σχεδιασμός της αποκατάστασης του Απεντομωτηρίου Σητείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Ανδρουλάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν στην ταχύτερη αποκατάσταση του Απεντομωτηρίου Σητείας. Ένα έργο το οποίο με την ολοκλήρωση του θα δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα πολλών υπηρεσιών του Δήμου Σητείας. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιάννης Παπαδάκης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του...
Stavroula4. February 2023

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Ανδρουλάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν στην ταχύτερη αποκατάσταση του Απεντομωτηρίου Σητείας.

Ένα έργο το οποίο με την ολοκλήρωση του θα δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα πολλών υπηρεσιών του Δήμου Σητείας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιάννης Παπαδάκης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει έως σήμερα η Αντιπεριφέρεια και συγκεκριμένα η Τεχνική Υπηρεσία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456