Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

Παρά το γεγονός ότι η ξαφνική μπόρα παραλίγο να μας χαλάσει τα σχέδια, καταφέραμε τελικά να πάμε την Παρασκευή το μεσημέρι (3/2/2023 ), όλο το 1ο Γυμνάσιο, στο ανακαινισμένο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας, για να παρακολουθήσουμε την συντομευμένη εκδοχή της δίωρης θεατρικής παράστασης του 2018, «Ερωτόκριτος», του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας!   Ξεχωριστή τιμή για μας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλους τους ερασιτέχνες συντελεστές και τον εμπνευστή και καθοδηγητή του...
Stavroula5. February 2023
1ο gimn ston erotokrito

Παρά το γεγονός ότι η ξαφνική μπόρα παραλίγο να μας χαλάσει τα σχέδια, καταφέραμε τελικά να πάμε την Παρασκευή το μεσημέρι (3/2/2023 ), όλο το 1ο Γυμνάσιο, στο ανακαινισμένο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας, για να παρακολουθήσουμε την συντομευμένη εκδοχή της δίωρης θεατρικής παράστασης του 2018, «Ερωτόκριτος», του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας!

 

Ξεχωριστή τιμή για μας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλους τους ερασιτέχνες συντελεστές και τον εμπνευστή και καθοδηγητή του όλου εγχειρήματος, κύριο Νάσο Ζαγκότη, που παρά τις καθημερινές διπλές απογευματινές παραστάσεις των τελευταίων ημερών, βρήκαν χρόνο και διάθεση να παρουσιάσουν και μια επιπλέον πρωινή για τους μαθητές μας. Το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παιδιών μετά το τέλος της παράστασης ελπίζουμε να ήταν μια μικρή ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά τους κι ένα επιπλέον κίνητρο, για να συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

     Ευχόμαστε «Καλή επιτυχία» στο θεατρικό σεργιάνι τους στον κόσμο, με πρώτη στάση το θέατρο Celebrazioni της Μπολόνια. Εκ μέρους των μαθητών, του Συλλόγου Καθηγητών και της διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου, Λίτσας Δαούκα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456