Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΗ αλληλεγγύη των Σητειακών “ξεχείλισε” το ΚΑΠΗ του Δήμου Σητείας

Ασφυκτικά γεμάτοι οι χώροι του ΚΑΠΗ του Δήμου Σητείας από μια κίνηση αλληλεγγύης άνευ προηγουμένου. Η Σητειακή κοινωνία, πρόσφατα παθούσα και η ίδια, ανταποκρίθηκε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στην αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους γείτονες και μέσα σε λίγες μόνο ώρες συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης με αποτέλεσμα τα φορτηγά του Δήμου να πρέπει να πραγματοποιήσουν περσότερα από ένα δρομολόγια προς το κεντρικό σημείο συγκέντρωσης. Αξιοσημείωτη και η κινητοποίηση των Τοπικών Κοινοτήτων...
Stavroula13. February 2023

Ασφυκτικά γεμάτοι οι χώροι του ΚΑΠΗ του Δήμου Σητείας από μια κίνηση αλληλεγγύης άνευ προηγουμένου.

Η Σητειακή κοινωνία, πρόσφατα παθούσα και η ίδια, ανταποκρίθηκε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στην αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους γείτονες και μέσα σε λίγες μόνο ώρες συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης με αποτέλεσμα τα φορτηγά του Δήμου να πρέπει να πραγματοποιήσουν περσότερα από ένα δρομολόγια προς το κεντρικό σημείο συγκέντρωσης.

Αξιοσημείωτη και η κινητοποίηση των Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίες μετέφεραν με δικά τους οχήματα διαχωρισμένα και συσκευασμένα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456