Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΥπουργοί τουρισμού από όλο τον κόσμο στο δείπνο προς τιμήν της Σητειακής αποστολής στη Τζαμάικα

Νέοι ορίζοντες όχι μόνο για την Σητεία αλλά και για ολόκληρη την Κρήτη φαίνεται να ανοίγονται με την αδελφοποίηση στην οποία προχώρησε ο Δήμος Σητείας με τον Δήμο Μοντέγκο Μπει της Τζαμάικα. Στο δείπνο που παρέθεσε ο Υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα Έντουμ Μπάρλετ για την σητειακή αποστολή δόθηκε η  ευκαιρία στις δύο πλευρές να θέσουν τις βάσεις για την έναρξη συνεργασία σε πολλά επίπεδα . Εκτός από την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού της Τζαμάικα παρευρέθηκαν...
Stavroula18. February 2023

Νέοι ορίζοντες όχι μόνο για την Σητεία αλλά και για ολόκληρη την Κρήτη φαίνεται να ανοίγονται με την αδελφοποίηση στην οποία προχώρησε ο Δήμος Σητείας με τον Δήμο Μοντέγκο Μπει της Τζαμάικα.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα Έντουμ Μπάρλετ για την σητειακή αποστολή δόθηκε η  ευκαιρία στις δύο πλευρές να θέσουν τις βάσεις για την έναρξη συνεργασία σε πολλά επίπεδα .

Εκτός από την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού της Τζαμάικα παρευρέθηκαν υπουργοί τουρισμού από  πολλές χώρες του κόσμου αφού συμμετείχαν σε παγκόσμιο τουριστικό συνέδριο που πραγματοποιείται την περίοδο αυτή στο πανεπιστήμιο Γουέστ Ιντις με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού της Τζαμάικα.

“Ο τουρισμός ενώνει τους λαούς” σημείωσε στην τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα ενώ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ανέφερε πως ” η Σητεία έχει δυνατότητες εξωστρέφειας και συνεργασίας με πολλές χώρες του κόσμου και όχι μόνο της Ευρώπης”.

Ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Τζαμάικα κ Βασίλης Αργυρός αναφέρθηκε στις προοπτικές της Κρητικής τουριστικής βιομηχανίας οι οποίες ανοίγονται εστιάζοντας πλέον και σε μακρινές τουριστικές αγορές.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456