Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία1,9 εκ euro για την επέκταση του δικτύου μεταφοράς λυμάτων στο Παλαίκαστρο

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ παρουσία του προέδρου κ Σταύρου Συλλιγαρδάκη του αντιπροέδρου κ Γιώργου Ατζαράκη του αρμόδιου Αντιδημάρχου ΔΕ Ιτάνου Γιώργου Αϊλαμάκη και του αναδόχου κ Δημήτρη Αλεξάκη υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Έργα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης λυμάτων στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας». Κατά την διαδικασία ο κ Συλλιγαρδάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απαρέγκλιτη υλοποίηση του αρχικού σχεδιασμού της σημερνής δημοτικής αρχής και απηύθυνε τις ευχαριστίες...
Stavroula19. February 2023

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ παρουσία του προέδρου κ Σταύρου Συλλιγαρδάκη του αντιπροέδρου κ Γιώργου Ατζαράκη του αρμόδιου Αντιδημάρχου ΔΕ Ιτάνου Γιώργου Αϊλαμάκη και του αναδόχου κ Δημήτρη Αλεξάκη υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Έργα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης λυμάτων στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας».

Κατά την διαδικασία ο κ Συλλιγαρδάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απαρέγκλιτη υλοποίηση του αρχικού σχεδιασμού της σημερνής δημοτικής αρχής και απηύθυνε τις ευχαριστίες του προς την τεχνική υπηρεσία της επιχείρησης η οποία φέρνει εις πέρας δύσκολες διαδικασίες όπως έγινε και στο συγκεκριμένο έργο.

Ο καθ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Αιλαμάκης αναφέρθηκε στην σημαντικοτητα του έργου το οποίο υλοποιείται σε ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα σημεία του Δήμου.

Όπως ανέφερε ο ανάδοχος του έργου κ Αλεξάκης το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του είναι 18 μήνες το οποίο και εκλήθη από τον κ Συλλιγαρδάκη τα τηρήσει.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456