Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔιαθέσιμες είναι οι ιδιωτικές πτήσεις της Zela Jet για το αεροδρόμιο της Σητείας

Διαθέσιμες είναι πλέον οι  ιδιωτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Σητείας μέσω της εταιρείας Zela Jet. Σχετική ενημέρωση έχει ήδη δημοσιευθεί  από την εταιρία σε εξιδεικευμένο site. Στο ενημερωτικό δελτίο αναφέρεται: Η Zela Jet θέλει να ενισχύσει τις ιδιωτικές πτήσεις προς τη Σητεία στην Κρήτη 16 Φεβρουαρίου 2023: Τον Οκτώβριο του 2022 η ελληνική αεροπορική μεσιτεία Zela Aviation σχημάτισε συνεργασία με τον δήμο Σητείας στην Κρήτη με στόχο την καθιέρωση...
Stavroula20. February 2023
Zela-Jet-2-1021x550
Διαθέσιμες είναι πλέον οι  ιδιωτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Σητείας μέσω της εταιρείας Zela Jet.
Σχετική ενημέρωση έχει ήδη δημοσιευθεί  από την εταιρία σε εξιδεικευμένο site.
Στο ενημερωτικό δελτίο αναφέρεται:
Η Zela Jet θέλει να ενισχύσει τις ιδιωτικές πτήσεις προς τη Σητεία στην Κρήτη

16 Φεβρουαρίου 2023:
Τον Οκτώβριο του 2022 η ελληνική αεροπορική μεσιτεία Zela Aviation σχημάτισε συνεργασία με τον δήμο Σητείας στην Κρήτη με στόχο την καθιέρωση του Αεροδρομίου Σητείας (JSH) ως εναλλακτικής πύλης προς την Κρήτη για ιδιωτικά αεροσκάφη.

Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του πανέμορφου νησιού της Κρήτης, το αεροδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 1984 και ένα ολοκαίνουργιο κτίριο τερματικού σταθμού παραδόθηκε το 2016. Το αεροδρόμιο λειτουργεί από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις για επαγγελματικά τζετ. Η ομάδα ανάπτυξης αεροδρομίου της Zela Aviation συνεργάζεται στενά με τον δήμο Σητείας για την προώθηση του αεροδρομίου στο εσωτερικό και στην Ευρώπη για εμπορικές αεροπορικές δραστηριότητες.

Οι καλοκαιρινοί κουλοχέρηδες σε κοντινά αεροδρόμια της Κρήτης όπως το Ηράκλειο (HER) και η Κρήτη (CHQ) δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτηθούν όσο στη Σητεία. Το αεροδρόμιο της Σητείας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των χρονοθυρίδων για την υποστήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για όλες τις περιοχές της Κρήτης. Το αεροδρόμιο Σητείας παρέχει επίσης ευκαιρίες στους αερομεταφορείς να σταθμεύσουν τα αεροσκάφη τους στη Σητεία για μικρό χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με τα Χανιά ή το Ηράκλειο όπου η στάθμευση είναι μεγαλύτερο πρόβλημα. Η βάση ενός ιδιωτικού αεροσκάφους στη Σητεία για σύντομο χρονικό διάστημα θα εξακολουθεί να προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία για πτήσεις σε όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν, η Zela Jet, η θυγατρική εταιρεία ιδιωτικών τζετ και ελικοπτέρων της Zela Aviation, επιθυμεί να ενισχύσει τις εισερχόμενες ιδιωτικές πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Σητείας. Η ισχυρή παρουσία της Zela Jet στις εγχώριες πωλήσεις στην αγορά δίνει στο αεροδρόμιο τα κατάλληλα εργαλεία και τις βάσεις για να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας. Η Zela Jet έχει πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία από ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα για την υποστήριξη ιδιωτικών πτήσεων προς Σητεία.

Η Σητεία χρησιμεύει ως διαδρομή για να ανακαλύψετε όλη την τελειότητα της επαρχίας Λασιθίου και ως πύλη προς την Κρήτη. Το Λασίθι, μια μοναδική τοποθεσία για απόλυτη βύθιση στη φύση και χαλάρωση, βρίσκεται στην Ελλάδα στην ανατολική ακτή του νησιού της Κρήτης. Πολλές μικρές πόλεις, παραλιακά θέρετρα και γοητευτικά ορεινά χωριά συνθέτουν αυτή την τελειοποιημένη ομορφιά. Η Ελούντα και το Σίσι είναι δύο γνωστά χωριά που εξακολουθούν να αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή.

Η Zela Jet είναι μέρος της ήδη καθιερωμένης χρηματιστηριακής εταιρείας Zela Aviation που ιδρύθηκε το 2006. Η Zela Jet δημιουργήθηκε για να στοχεύσει στην αυξανόμενη ζήτηση για ιδιωτικά ταξίδια, εστιάζοντας κυρίως στην αγορά της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Η έδρα της βρίσκεται στην Κύπρο με περιφερειακά γραφεία στην Αθήνα, Ελλάδα. Η Zela Jet αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών της αεροπορίας, των οποίων η εμπειρία εγγυάται εξαιρετική εξυπηρέτηση. Στοχεύει σε πελάτες που εκτιμούν την άνεση και τον χρόνο, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε λογικό επίπεδο.



How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456