Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΕθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Ανάλουκα

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης” στο πρόγραμμα δράσεων για το έτος 2023, με θέμα την “Προστασία Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομίας”, πραγματοποιεί ενημερώσεις και καθαρισμούς ακτών καθώς και υποβρύχιους καθαρισμούς από το πλοίο “ΤΥΦΩΝ”. Στην Κρήτη η αρχή έγινε  από την παραλία του Ανάλουκα και οι δράσεις θα φτάσουν μέχρι και τις δυσπρόσιτες παραλίες των Χανίων. Στην Σητείας η δράση περιελάβανε καθαρισμό και αποκομιδή απορριμμάτων στην παραλία Ανάλουκα...
Stavroula21. February 2023

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης” στο πρόγραμμα δράσεων για το έτος 2023, με θέμα την “Προστασία Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομίας”, πραγματοποιεί ενημερώσεις και καθαρισμούς ακτών καθώς και υποβρύχιους καθαρισμούς από το πλοίο “ΤΥΦΩΝ”. Στην Κρήτη η αρχή έγινε  από την παραλία του Ανάλουκα και οι δράσεις θα φτάσουν μέχρι και τις δυσπρόσιτες παραλίες των Χανίων.

Στην Σητείας η δράση περιελάβανε καθαρισμό και αποκομιδή απορριμμάτων στην παραλία Ανάλουκα και υποβρύχιο καθαρισμό του βυθού στην ίδια περιοχή.

Συμμετείχαν ο Δήμος Σητείας με ανθρώπινο δυναμικό και οχήματα μεταφοράς των απορριμμάτων καθώς και στρατιωτικό προσωπικό της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) και της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου (ΠΝΒΚ), επίσης εθελοντές και παιδιά από τα σχολεία της πόλης μας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456