Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαZela Aviation: Σχεδιασμός τουριστικής και εμπορικής ανάπτυξης για το αεροδρόμιο Σητειας

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Αεροδρομίου Σητείας η Zela Aviation δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας με τον Δήμο. Ήδη εξιδεικευμένα ενημερωτικά δίκτια αναφέρονται σε αυτή την συνεργασία η οποία διαμορφώνει νέα δεδομένα για τις αερομεταφορές στην Κρήτη. Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον πρόεδρο της εταιρίας κ Ανδρέα Χριστοδουλίδη και τον συνεργάτη του κ Φίλιππο Δούκα παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣ κ Νίκου Διαλυνά και του αερολιμενάρχη...
Stavroula23. February 2023

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Αεροδρομίου Σητείας η Zela Aviation δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας με τον Δήμο.

Ήδη εξιδεικευμένα ενημερωτικά δίκτια αναφέρονται σε αυτή την συνεργασία η οποία διαμορφώνει νέα δεδομένα για τις αερομεταφορές στην Κρήτη.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον πρόεδρο της εταιρίας κ Ανδρέα Χριστοδουλίδη και τον συνεργάτη του κ Φίλιππο Δούκα παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣ κ Νίκου Διαλυνά και του αερολιμενάρχη Σητείας κ Δημήτρη Βερίγου.

“Το αεροδρόμιο της Σητείας έχει δυνατότητες και είμαστε εδώ για να τις αξιοποιήσουμε και να το βοηθήσουμε όχι μόνο στο τουριστικό κομμάτι αλλά και στο εμπορικό. Επίσης βλέπουμε σοβαρά την προοπτική για executive αεροπλάνα αλλά και φορτηγά καθώς επίσης και την χρήση παρκινγκ από πολλές αεροπορικές εταιρείες κατά τους χειμερινούς μήνες. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν εισόδημα για το αεροδρομιο της Σητείας αλλά και την ίδια την πόλη. Διαρκής είναι η προσπάθεια μας να βάλουμε το όνομα Σητεία στον παγκόσμιο χάρτη” είπε μεταξύ άλλων ο κ Χριστοδουλίδης.

“Η μέχρι σήμερα συνεργασία με την Zela Aviation έχει δώσει σημαντικά αποτελέσματα γι αυτό και επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί. Στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στο αεροδρόμιο Σητείας να αναπτυχθεί περαιτέρω με άμεσο αντίκτυπο στην τοπική οικονομία. Η τουριστική ανάπτυξη είναι ζητούμενο για εμάς και το αεροδρόμιο είναι το μέσο για να δείξει η Σητεία την εξωστρέφεια που πρέπει” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σητείας.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο αερολιμενάρχης Σητείας κ Βερίγος για τις δυνατότητες που φέρνει στο αεροδρομιο αυτή η συνεργασία και αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για την προβολή του τόπου και την ανάπτυξη του αεροδρομίου με τις προοπτικές να είναι εξαιρετικά καλές.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456