Με το μεγάλο της ατού η Σητεία έκλεψε τις εντυπώσεις στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Βερολίνου ITB που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ.
Η Σητεία, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προβλήθηκε στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Βερολίνου μαζί με άλλες τρείς περιοχές UNESCO της Κρήτης εστιάζοντας στο συγκριτικό της πλεονέκτημα που είναι το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας.
Η δυναμική παρουσία του Γεωπάρκο της Σητείας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την δυνατότητα εξωστρέφεια που δίνει στην ευρύτερη περιοχή αναδεικνύοντας τον μοναδικό φυσικό πλούτο της, τα πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα, την κουλτούρα, την ιστορία και τον πολιτισμό.
Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσα από τον χώρο της έκθεσης με τον Εντεταμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ Κυριάκο Κότσογλου και την Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κα Θεανώ Βρέντζου, όπως επισης τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα και την κα Ελευθερία Κουμεντάκη που εκπροσώπησαν το Γεωπάρκο Σητείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.