Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΝέος εξοπλισμός για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου

Ένα καλοκαίρι πλούσιας πολιτιστικής δραστηριότητας αναμένεται και ο ΔΟΚΑΣ μετά τις κατάλληλες διαδικασίες φτάνει σήμερα στο σημείο να παραλαμβάνει νέο εξοπλισμό για τις ανάγκες των εκδηλώσεων πού θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ Κωστή Λυμπερίου στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο συγκεκριμένος εξοπλισμός μπορεί να καλύψει τις οργανωτικές ανάγκες όλων των δράσεων εντός και εκτός πόλης διευκολύνοντας έτσι και τους διοργανωτές αλλά και το κοινό των εκδηλώσεων. Ωστόσο ο προγραμματισμός...
Stavroula22. March 2023

Ένα καλοκαίρι πλούσιας πολιτιστικής δραστηριότητας αναμένεται και ο ΔΟΚΑΣ μετά τις κατάλληλες διαδικασίες φτάνει σήμερα στο σημείο να παραλαμβάνει νέο εξοπλισμό για τις ανάγκες των εκδηλώσεων πού θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ Κωστή Λυμπερίου στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο συγκεκριμένος εξοπλισμός μπορεί να καλύψει τις οργανωτικές ανάγκες όλων των δράσεων εντός και εκτός πόλης διευκολύνοντας έτσι και τους διοργανωτές αλλά και το κοινό των εκδηλώσεων.

Ωστόσο ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων του καλοκαιριού βαίνει στην ολοκλήρωση του διαμορφώνοντας ένα πολυδιάστατο και δυναμικό πολιτιστικό πρόγραμμα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456