Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜαθήματα υψηλής γαστρονομίας στο ΙΕΚ Μαγειρικής Σητείας

Στα βαθιά νερά της Ασιατικής κουζίνας έπεσαν στο χθεσινό τους μάθημα οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Σητείας υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Σεφ Στέλιου Παναγιωτάκη. Δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την πολύ σοβαρή δουλεια που γίνεται στα πλαίσια αυτών των μαθημάτων και το επίπεδο στο οποίο έχουν φθάσει οι σπουδαστές διανύοντας το 4ο εξάμηνο της εκπαίδευσης τους. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την τύχη να δουν από κοντά την προσπάθεια και να δοκιμάσουν τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα. Υπερήφανοι...
Stavroula23. March 2023

Στα βαθιά νερά της Ασιατικής κουζίνας έπεσαν στο χθεσινό τους μάθημα οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Σητείας υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Σεφ Στέλιου Παναγιωτάκη.

Δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την πολύ σοβαρή δουλεια που γίνεται στα πλαίσια αυτών των μαθημάτων και το επίπεδο στο οποίο έχουν φθάσει οι σπουδαστές διανύοντας το 4ο εξάμηνο της εκπαίδευσης τους.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την τύχη να δουν από κοντά την προσπάθεια και να δοκιμάσουν τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα.

Υπερήφανοι για τους μαθητές τους δουλώνουν οι καθηγητές τους Πανταζής Σιμόπουλος και Γιάννης Φουντουλάκη αφού δεν κατέκτησαν επιτυχώς μόνο την μαγειρική τέχνη  αλλά έδωσαν και ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα της συναδελφικότητας και της συνεργασίας.

Καθοριστικής σημασίας για την πραγματοποίηση των μαθημάτων η διάθεση του φιλόξενου χώρου του εστιατορίου Διόνυσος στην Αγία Φωτιά όπου εδώ και σχεδόν δυο χρόνια φιλοξενούνται μαθητές και εκπαιδευτικοί.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456