Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈφτασαν οι πρώτοι επισκέπτες στη Σητεία

Αισιοδοξία είναι τα μηνύματα για την φετινή τουριστική σεζόν με τους πρώτους επισκέπτες να κάνουν την εμφάνιση τους  στην περιοχή είτε περαστικοί είτε για διαμονή. Οι συνεχόμενες προσπάθειες των εμπλεκομένων φαίνεται να φέρνουν αποτέλεσμα με τελικό και κοινό στόχο τη διαρκή, ποσοτική και ποιοτική αύξηση του τουριστικού προϊόντος στην ευρύτερη περιοχή. Διαχρονικός πόλος έλξης το φοινικόδασος του Βάι για το οποίο επισκέπτες από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο φτάνουν στην περιοχή προκειμένου να  επισκεφθούν....
Stavroula29. March 2023

Αισιοδοξία είναι τα μηνύματα για την φετινή τουριστική σεζόν με τους πρώτους επισκέπτες να κάνουν την εμφάνιση τους  στην περιοχή είτε περαστικοί είτε για διαμονή.

Οι συνεχόμενες προσπάθειες των εμπλεκομένων φαίνεται να φέρνουν αποτέλεσμα με τελικό και κοινό στόχο τη διαρκή, ποσοτική και ποιοτική αύξηση του τουριστικού προϊόντος στην ευρύτερη περιοχή.

Διαχρονικός πόλος έλξης το φοινικόδασος του Βάι για το οποίο επισκέπτες από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο φτάνουν στην περιοχή προκειμένου να  επισκεφθούν.

Ευχάριστη διαπίστωση, στη συνάντηση μας με τους πρώτους Γερμανούς τουρίστες, το δύσκολο οδικό δίκτυο δεν αποτελεί πάντα εμπόδιο για τον επισκέπτη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456