Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητειακά χωριά υποψήφια στον διαγωνισμό για τα Καλύτερα Χωριά του Κόσμου!

Μα πόσες εξαιρετικές ιδέες, πόσες διαφορετικές προτάσεις. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Πάντα με διάθεση αισιόδοξη και πρόθεση συνεργατική. Συμμετέχοντας στο Συνεργατικό Δίκτυο Τουρισμού του Δήμου Σητείας διαπιστώνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του τόπου ίσως για πρώτη φορά καταγεγραμμένες και διαμορφωμένες σε ένα πολύτιμο εργαλείο. Πολύτιμα στατιστικά στοιχεία, αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σε ξένα ενημερωτικά δίκτυα, ανάδειξη του ξεχωριστού Σητειακού στοιχείου. Και πίσω από όλα αυτά ο Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Σητείας,  Σταύρος Κεφάλας, να μας...
Stavroula29. March 2023
ΝΕΑ ΠΡΑΙΣΟΣ (17)

Μα πόσες εξαιρετικές ιδέες, πόσες διαφορετικές προτάσεις. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Πάντα με διάθεση αισιόδοξη και πρόθεση συνεργατική.

Συμμετέχοντας στο Συνεργατικό Δίκτυο Τουρισμού του Δήμου Σητείας διαπιστώνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του τόπου ίσως για πρώτη φορά καταγεγραμμένες και διαμορφωμένες σε ένα πολύτιμο εργαλείο.

Πολύτιμα στατιστικά στοιχεία, αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σε ξένα ενημερωτικά δίκτυα, ανάδειξη του ξεχωριστού Σητειακού στοιχείου. Και πίσω από όλα αυτά ο Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Σητείας,  Σταύρος Κεφάλας, να μας συντονίζει και να μας δείχνει το δρόμο. Ένας πολύτιμος συνεργάτης με αστείρευτη όρεξη για δουλειά η οποία δεν ξεφεύγει ποτέ από τον στόχο. Όλοι μαζί για να κατακτήσει η Σητεία τη θέση που της αξίζει.

Αυτή τη φορά λοιπόν μας βάζει στον πειρασμό συμμετοχής στον διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τα Καλύτερα Χωριά του Κόσμου!


αναφέρει σχετικά:

💫Θα ήθελα να σκεφτούμε το μελλοντικό παρόν ότι ένα από τα χωριά της περιοχής μας βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα χωριά στον κόσμο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. Τι διαφήμιση θα είναι για τον τόπο συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο.
🎯Και το μόνο που μένει να κάνουμε ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα είναι να εργαστούμε συλλογικά, μεθοδικά και στρατηγικά και να κατεβάσουμε την πρόταση μας μέχρι και Ιούνιο που θα είναι ανοιχτή η διαδικασία υποβολής.📝Εδώ αναλυτικά το σχετικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού:
https://www.unwto.org/tourism-villages/en/Όπως θα δείτε, λόγω και του Γεωπάρκου αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικων των χωριών μας μας, το να είμαστε μέσα στους προορισμούς που δύναται να βραβευτούν είναι κάτι εφικτό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456