Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΞεχώρισαν για το ήθος και το ταλέντο τους τα παιδιά των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Οι Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ συμμετείχαν στο 3ήμερο τουρνουά AEGEO CUP μια διοργάνωση που αποτελεί τη Μεγαλύτερη Συνάντηση Ακαδημιών στην Κρήτη. Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με την συμμετοχη 30 σωματείων, 90 ομαδων,1200 παιδιών ανάμεσα στα οποία ξεχώρισαν τα παιδιά της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ για το ήθος και το ταλέντο τους αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι προπονητές τους Βαγγέλης Γρύβας, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Μάνος Σπυριδάκης. Το AEGEO CUP – Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ένα τουρνουά...
Stavroula13. April 2023
Οι Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ συμμετείχαν στο 3ήμερο τουρνουά AEGEO CUP μια διοργάνωση που αποτελεί τη Μεγαλύτερη Συνάντηση Ακαδημιών στην Κρήτη.
Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με την συμμετοχη 30 σωματείων, 90 ομαδων,1200 παιδιών ανάμεσα στα οποία ξεχώρισαν τα παιδιά της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ για το ήθος και το ταλέντο τους αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι προπονητές τους Βαγγέλης Γρύβας, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Μάνος Σπυριδάκης.
⚽️ Το AEGEO CUP – Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ένα τουρνουά που μετράει 20 χρόνια πορείας με την προσπάθεια να ξεκινάει το 2003 στην Ανώπολη στις εγκαταστάσεις του Candia Maris.
⚽️ Στις επόμενες χρονιές σαν Τουρνουά Φιλίας και με τη συμμετοχή ομάδων από την Κύπρο και το εξωτερικό , Γερμανία και Ολλανδία γίνεται διεθνές.
Από το 2008 και με την συμμετοχή του Λίντο στην οργάνωση το τουρνουά ονομάζεται CRETA CUP
και γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή ομάδων από την Α Εθνική ,όπως Ολυμπιακό , ΑΕΚ , ΑΤΡΟΜΗΤΟ , ΑΡΗ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .
⚽️ Στόχος του AEGEO CUP  είναι η συμμετοχή , η χαρά του παιχνιδιού και μέσα από τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του η δημιουργία νέων φίλων.
Γιατί πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά !!!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456