Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠροχωράει ο σχεδιασμός για την νέα γέφυρα στον Αι Γιάννη

Αποτελεσματική αλλά όπως είχε τονιστεί εξ αρχής προσωρινή ήταν η λύση της Γέφυρας τύπου Bailey στο προβληματικό σημείο του Αγίου Ιωάννη που όμως δίνει χρονικό περιθώριο  για την κατασκευή της νέας μόνιμης γέφυρας. Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, κλιμάκιο Μηχανικών της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σημείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να διεξαχθούν χρήσιμα στοιχεία για την διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού σχεδιασμού. “Η μελετητική διαδικασία είναι...
Stavroula4. May 2023

Αποτελεσματική αλλά όπως είχε τονιστεί εξ αρχής προσωρινή ήταν η λύση της Γέφυρας τύπου Bailey στο προβληματικό σημείο του Αγίου Ιωάννη που όμως δίνει χρονικό περιθώριο  για την κατασκευή της νέας μόνιμης γέφυρας.

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, κλιμάκιο Μηχανικών της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σημείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να διεξαχθούν χρήσιμα στοιχεία για την διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού σχεδιασμού.

“Η μελετητική διαδικασία είναι σε εξέλιξη ώστε να προχωρήσει ταχύτατα η κατασκευή της νέας γέφυρας, ένα έργο  σύγχρονο και αποτελεσματικό το οποίο θα διασφαλίζει τις ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων. Επειδή το συγκεκριμένο σημείο είναι αστικό, το έργο θα πρέπει να παράσχει στους δημότες εκτός από ασφάλεια και την πετούμενη αισθητική ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την περαιτέρω σχεδιαζόμενη αναβάθμιση της περιοχής, δημιουργώντας ένα διαφορετικό σημείο αναψυχής πολύ κοντά στην πόλη” σημείωσε ο κ Ζερβάκης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων και την ταχύτατη πορεία των διαδικασίων.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456