Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΣτο καλεντάρι της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ- SUP & Surf το “SITIA on SUP”

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 29-30/04 2023 πραγματοποιήθηκε στην Σητεία ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας “SITIA on SUP 2023”που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή ενότητα Κρήτης και σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας, το Λιμεναρχείο Σητείας και άλλους φορείς . Ο Αγώνας της Σητείας μπαίνει για πρώτη φορά στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ- SUP & Surf. Η μεγάλη προσέλευση αθλητών από τα σωματεία της Κρήτης καθώς και από Αθηναϊκούς...
Stavroula5. May 2023
ΝΟΣSUP-scaled

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 29-30/04 2023 πραγματοποιήθηκε στην Σητεία ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας “SITIA on SUP 2023”που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή ενότητα Κρήτης και σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας, το Λιμεναρχείο Σητείας και άλλους φορείς .

Ο Αγώνας της Σητείας μπαίνει για πρώτη φορά στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ- SUP & Surf. Η μεγάλη προσέλευση αθλητών από τα σωματεία της Κρήτης καθώς και από Αθηναϊκούς Συλλόγους, ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη για τους διοργανωτές, γεγονός το οποίο καθιερώνει το θαλάσσιο στίβο της Σητείας ως ένα νέο αθλητικό προορισμό της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP).

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 σε όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29/4 πραγματοποιήθηκαν οι τεχνικοί αγώνες 1000μ. και 400μ. (αναπτυξιακές ηλικίες) καθώς και τα σπριντ 200μ. και 140μ. (αναπτυξιακές ηλικίες) αντίστοιχα.

Στη μέση του προγράμματος του Σαββάτου κληρώθηκαν πολλά σχετικά με το άθλημά μας δωράκια σε μικρούς και μεγάλους αθλητές από τους δωροθέτες μας και επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός!
Την Κυριακή 30/4 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεγάλων αποστάσεων 7,5 χλμ. όλων των κατηγοριών ανδρών- γυναικών και παιδο- εφηβικών και στο κλείσιμο της ημέρας ο ανεπίσημος αγώνας fun ανδρών- γυναικών.

Η μεγάλη συμμετοχή σε παιδο- εφηβικά τμήματα καθώς και στις αναπτυξιακές ηλικίες από όλα τα σωματεία της Κρήτης δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι το άθλημα του SUP αναπτύσσεται συνεχώς, με το επίπεδο να ανεβαίνει σε σωστές βάσεις και με ανθρώπους με αγάπη και όρεξη για το άθλημα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες με τα παρακάτω αποτελέσματα:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Τεχνικός Αγώνας 400m (ανάπτυξης) & 1000m
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Αγγελάκη Ζωή: 1η Σφακιωτάκη Θέμιδα: 2η
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
Σταματάκη Γεωργία: 3η
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Τσουκάλη Λύδια: 1η
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Κοκολάκης Μάνος : 1ος
Σφακιωτάκης Γιώργος : 2ος
Βουτιανάκης Γιώργος : 3ος
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Μεσλεμέ Χριστιάνα: 2η
ΠΑΙΔΩΝ
Παπαδάκης Χάρης : 1ος

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Καραϊνδρου Νάνσυ : 1η
Γιακουμάκη Ελένη: 3η
ΓΥΝΑΙΚΩΝ MASTER 40 +
Τσαγκαράκη Ελευθερία : 1η
Δανδουλάκη Ειρήνη: 3η
ΑΝΔΡΩΝ MASTER 50 +
Μαρκάκης Νίκος: 1ος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Σπριντ 200m
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Αγγελάκη Ζωή : 1η
Σφακιωτάκη Θέμιδα: 2η
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
Σταματάκη Γεωργία: 3η
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Κοκολάκης Μάνος : 1ος
Σφακιωτάκης Γιώργος : 2ος
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Μεσλεμέ Χριστιάνα: 2η
ΠΑΙΔΩΝ
Παπαδάκης Χάρης : 1ος
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Λαντζανάκη Κατερίνα : 2η
Γιακουμάκη Ελένη : 3η

ΓΥΝΑΙΚΩΝ MASTER 40+
Τσαγκαράκη Ελευθερία : 1η
Δανδουλάκη Ειρήνη : 3η
ΑΝΔΡΩΝ
Γρίβας Βαγγέλης: 2ος
ΑΝΔΡΩΝ MASTER 50+
Μαρκακης Νικόλαος : 2ος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Αγώνας Μεγάλων Αποστάσεων 7,5 km
ΠΑΙΔΩΝ
Παπαδάκης Χάρης: 1ος
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Καραϊνδρου Νάνσυ : 1η
ΓΥΝΑΙΚΩΝ MASTER 40+
Ρουσόγλου Γιάννα: 1η
Δανδουλάκη Ειρήνη: 3η
ΑΝΔΡΩΝ
Γρίβας Βαγγέλης: 3ος
ΑΝΔΡΩΝ MASTER 50+
Μαρκακης Νικόλαος : 2ος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 600m FUN
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Πολλάκη Γιάννα : 1η
Μαστοράκη Λία: 2η
Αχλαδιανάκη Μαρία : 3η

ΑΝΔΡΩΝ
Παθιάκης Κωστης : 1ος
Αγγελάκης Νίκος : 2ος
Αναγνωστάκης Γιώργος: 3ος
Λουκάς Πέτρος: 3ος

Πολύ καλές εμφανίσεις με σημαντικά στοιχεία βελτίωσης έκαναν και οι αθλητές/ιες του Ναυτικού Ομίλου Σητείας: Παπακωνσταντίνου Υβόνη, Ανδρούτσος Γιώργος, Κουνελάκης Κωνσταντίνος, Ελευθεριάδης Μάριος, Νικηφοράκη Ράνια, Μαλλιωτάκης Σταύρος, Κοκολάκης Γιάννης, Φρύσουλη Κυριακή, Φλεβαράκη Κατερίνα, Κατσαβαβάκη Θοδώρα, Λογκάκη Ειρήνη, Πολλάκη Μαρία, Καπαρού Κατερίνα, Παπαδάκη Μαρία,

Στο επίσημο δελτίο τύπου, ο ΝΟΣ τονίζει ακόμη: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για την ομάδα μας, για όλες τις προσπάθειες και ιδιαιτέρως για το αθλητικό ήθος των αθλητών/τριών μας. Ευχαριστούμε Θερμά όλους τους αθλητές και τις αποστολές που συμμετείχαν στον 1ο μας Διασυλλογικό Αγώνα SUP στη Σητεία και ήρθαν από εκτός συγκεκριμένα: ΝΑΣ Αγίου Νικολάου, ΘΑΝΟΣ Ηρακλείου, ΝΟ Χανίων, ΚΥ Χανίων, ΣΚΥ Χανίων, ΝΑΣ , ΝΟ Αλίμου καθώς και τους διαιτητές- κριτές της ομοσπονδίας Σίννη Στέφανο, Πουλιανίτη Γιώργο, Κουριδάκη Γιάννη και Σηφάκη Γιώργο.

Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς που ήταν παρόντες και τις δυο μέρες των αγώνων, Νίκο Παπαδόπουλο και Φίλιππο Πουθουλάκη.
Ευχαριστούμε θερμά το Λιμεναρχείο Σητείας, το λιμενάρχη κ. Ψαράκη Ιωάννη και την ομάδα του για τη στήριξή τους πάντα.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Σητείας.
Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και Υποστηρικτές αυτής της Προσπάθειας

καθώς και: Οπτικά Παπουτσάκη, Φαρμακείο Καλδής, Συσκέα Γη- Μέλι Ελαιόλαδο, Mini Market Καντούνιας, Sitia Beach Pizzeria και Il Forno.
Τεράστιο Ευχαριστώ στους Εθελοντές πάσης φύσεως που η συμβολή τους ήταν καίρια και αναντικατάστατη για την επιτυχιά αυτής της ναυταθλητικής γιορτής.
Ομάδα Δυτών- «Ηρώων» : Χριστάκης Μάνος , Γαρεφαλλάκης Μάνος, Μελάκης Μιχάλης, Βασκαβάρης Γιάννης, ΕΔΕΑΚ, Ερυθρός Σταυρός, Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών
Κατερίνα Σταματελάτου & Ρένα Πασχαλάκη, Derek Boyd & Liz Drummond (αγαπημένοι μας φωτογράφοι), Κατασκευαστικό Team: Χρυσουλάκης Γιώργος, Παθιάκης Κωστής, Διακενισάκης Γιάννης, Φρέντυ- Οικοδομικές Εργασίες, Γραμματεία: Μαρία Παναγιώτου, Ευτυχία Σουλιώτου, DJ- Μουσική Κάλυψη: Κώστας Διακενισάκης (Μελωδία fresh), Show woman: Καπαρού Κατερίνα, Bartender: Μάριος Μαμούτης, Μαρία Σταυρακάκη.

Σας ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως μικρούς, μεγάλους για τον παλμό, την αγάπη, την υπομονή και την πάντα καλή σας διάθεση. Να είμαστε όλοι γεροί να ανταμώνουμε SUPερς!!!
To 1o Sitia on SUP 2023 μπορεί να έφτασε στο τέλος του αλλά υποσχόμαστε πως είναι μόνο η αρχή!

Θαλασσινούς Χαιρετισμούς
Δ.Σ., Προπονητές & Αθλητές ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456