Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο πιο γρήγορο συμβατικό πλοίο του Αιγαίου στο Λιμάνι της Σητείας

Πρώτη προσέγγιση στο Λιμάνι της Σητείας σήμερα από το γρηγορότερο συμβατικό πλοίο του Αιγαίου το «Blue Star Chios» της εταιρείας «Blue Star Ferries» το οποίο θα συνδέει της Σητείας με τον Πειραιά την Κάσο- Κάρπαθο- Χάλκη και Ρόδο. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υποδέχθηκε τον συντοπίτη μας καπετάνιο κ Γιάννη Φυτρολάκη, τον εκπρόσωπο της εταιρείας και το πλήρωμα του  «Blue Star Ferries» παραδίδοντας τους συμβολικά δώρα  συνοδευόμενα με τις θερμότερες ευχές για καλά ταξιδια....
Stavroula6. May 2023

Πρώτη προσέγγιση στο Λιμάνι της Σητείας σήμερα από το γρηγορότερο συμβατικό πλοίο του Αιγαίου το «Blue Star Chios» της εταιρείας «Blue Star Ferries» το οποίο θα συνδέει της Σητείας με τον Πειραιά την Κάσο- Κάρπαθο- Χάλκη και Ρόδο.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υποδέχθηκε τον συντοπίτη μας καπετάνιο κ Γιάννη Φυτρολάκη, τον εκπρόσωπο της εταιρείας και το πλήρωμα του  «Blue Star Ferries» παραδίδοντας τους συμβολικά δώρα  συνοδευόμενα με τις θερμότερες ευχές για καλά ταξιδια.

“Προτεραιότητα μας η Σητεία να βγει οριστικά από την απομόνωση και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε. Τα πρώτα θετικά δείγματα είναι εμφανή και η συντονισμένη προσπάθεια συνεχίζεται” δήλωσε ο κ Ζερβάκης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τα νέα δεδομένα.

Το Blue Star Chios είναι Ελληνικό επιβατηγό/οχηματαγωγό πορθμείο, που αποτελεί τμήμα του στόλου της Blue Star Ferries. Ναυπηγήθηκε το 2007 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ως Νήσος Χίος για την Hellenic Seaways και τέθηκε σε λειτουργία στην Blue Star Ferries το 2020, με την αγορά της Hellenic Seaways από την Attica Group.

Το BLUE STAR CHIOS έχει μήκος 141 μέτρα και 21 μέτρα πλάτος, μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα 27 κόμβων διαθέτει 72 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 1.782 επιβάτες και 418 ή 530 γραμμικά μέτρα οχημάτων.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456