Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠαραλιακός δρόμος Σητείας: Η Ντροπή της πόλης

Όπως μας ενημερώνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού της Σητείας η καλοκαιρινή σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει  όμως κάποια πράγματα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα τα οποία αποτελούν μελανό σημείο για την καλή εικόνα της πόλης αλλά και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Ανδρουλάκη η τελευταια αυτοψία στον παραλιακό δρόμο της Σητείας με την δέσμευση του να είναι ξεκάθαρη για άμεση αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων του παραλιακού, οδόστρωμα και...
Stavroula10. May 2023

Όπως μας ενημερώνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού της Σητείας η καλοκαιρινή σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει  όμως κάποια πράγματα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα τα οποία αποτελούν μελανό σημείο για την καλή εικόνα της πόλης αλλά και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Ανδρουλάκη η τελευταια αυτοψία στον παραλιακό δρόμο της Σητείας με την δέσμευση του να είναι ξεκάθαρη για άμεση αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων του παραλιακού, οδόστρωμα και στηθαία.

Αναφερόμαστε στον μοναδικό δρόμο ο οποίος οδηγεί στο ομορφότερο κομμάτι της ανατολικής Κρήτης, Βαι, Παλαίκαστρο, Ζάκρος, Κάτω Ζάκρος.

Σύμφωνα με δήλωση του επιχειρηματία κ Αργύρη Βαβούρη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, ο οποίος δραστηριοποιείτε στο παραλιακό κομμάτι, τα πράγματα από τότε έως σήμερα σε τίποτα δεν έχουν αλλάξει με αποτέλεσμα αυτό να αποτελεί αρνητικό παράγοντα για την εικόνα που δίνουν στους επισκέπτες τους οποίους με μεγάλο κόπο προσελκύουν στην περιοχή μας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456