Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλον4 οικίσκοι ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της Σητείας

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την χωροθέτηση 4 οικίσκων ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της πόλης συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σητείας. Με 1.200 εκ euro θα χρηματοδοτηθούν οι 4 οικίσκοι ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της Σητείας σύμφωνα με προγραμματική σύμβαση που έχει συνάψει ο Δήμος Σητείας με τον ΕΣΔΑΚ για την προμήθεια, τοποθέτηση και λειτουργία πολύκεντρων ανακύκλωσης υλικών για την συλλογή και μεταφορά των ανακυκλώσιμων που παράγονται στους χώρους  ευθύνης του Δήμου με...
Stavroula15. May 2023

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την χωροθέτηση 4 οικίσκων ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της πόλης συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σητείας.

Με 1.200 εκ euro θα χρηματοδοτηθούν οι 4 οικίσκοι ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία της Σητείας σύμφωνα με προγραμματική σύμβαση που έχει συνάψει ο Δήμος Σητείας με τον ΕΣΔΑΚ για την προμήθεια, τοποθέτηση και λειτουργία πολύκεντρων ανακύκλωσης υλικών για την συλλογή και μεταφορά των ανακυκλώσιμων που παράγονται στους χώρους  ευθύνης του Δήμου με ανταποδοτικά οφέλη για τον δημότη.

Τα 4 σημεία ενδιαφέροντος θα είναι ο χώρος παρκινγκ του νέου Δημαρχείου, ο χώρος παρκινγκ των Λυκείων, ο χώρος πάρκινγκ των γηπέδων τένις και ο χώρος του δημοτικού παρκινγκ μεταξύ των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Μελίνας Μερκούρη.

“Είναι θέμα πολιτισμού  για εμάς να βάλουμε στην ζωή του δημότη την ανακύκλωση με αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Σε επόμενη φάση θα καθιερώσουμε τον καφέ κάδο αρχικά εντός της πόλης και στη συνέχεια σε όλο το Δήμο” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Ελένη Πλατανάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456