Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑπό την Σητεία θα ξεκινήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη φορά την προεκλογική εκστρατεία

Από την Κρήτη θα ξεκινήσει και πάλι τον προεκλογικό του αγώνα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως αυτή τη φορά, “εξ ανατολών”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες της Κρήτης για το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία, ¨έβαψε γαλάζιο” το νησί στο σύνολό του  θα ξεκινήσει από εδώ την προεκλογική του εκστρατεία για τις δεύτερες εκλογές,   αυτή τη φορά με  περιοδεία σε...
Stavroula26. May 2023
kyriakos-mhtsotakhs

Από την Κρήτη θα ξεκινήσει και πάλι τον προεκλογικό του αγώνα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως αυτή τη φορά, “εξ ανατολών”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες της Κρήτης για το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία, ¨έβαψε γαλάζιο” το νησί στο σύνολό του  θα ξεκινήσει από εδώ την προεκλογική του εκστρατεία για τις δεύτερες εκλογές,   αυτή τη φορά με  περιοδεία σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημείο εκκίνησης θα είναι το αεροδρόμιο της Σητείας το πρωί της Τρίτης 30/5 και εν συνεχεία θα μεταβεί και στους υπόλοιπους νομούς, με κατάληξη  τα Χανιά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως το πρόγραμμα ούτε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η περιοδεία στην Κρήτη και τη χρονική της διάρκεια.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456