Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΞεχώρισαν οι Σητειακοί μαθητές στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής

Την Κυριακή 28 Μάϊου  ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O. πραγματοποίησε την Τελετή Βράβευσης των Ολυμπιονικών μαθητών της Κρήτης , οι οποίοι διακρίθηκαν στην  1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής “Minoan Robotsports Competition Global Olympiad” που  πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από 7 έως 10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου  σε συνδιοργάνωση με την  Περιφέρειας Κρήτης  και  τον Δήμο Ηρακλείου    ,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Τουρισμού ,του  Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και   της Περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Κρήτης και την υποστήριξη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου,...
Stavroula29. May 2023

Την Κυριακή 28 Μάϊου  ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O. πραγματοποίησε την Τελετή Βράβευσης των Ολυμπιονικών μαθητών της Κρήτης , οι οποίοι διακρίθηκαν στην  1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής “Minoan Robotsports Competition Global Olympiad” που  πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από 7 έως 10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου  σε συνδιοργάνωση με την  Περιφέρειας Κρήτης  και  τον Δήμο Ηρακλείου    ,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Τουρισμού ,του  Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και   της Περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Κρήτης και την υποστήριξη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της ΜΑΕΔΗ Μαλεβυζίου.

Οι Σητειακοι μαθητές έλαβαν σημαντικές διακρίσεις και εκπροσώπησαν επάξια τα σχολεία τους.

Συγκεκραμένα οι ομάδα του ΕΠΑΛ Σητείας και η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Παλαικάστρου ξεχώρισαν για την προσπάθεια τους και βρέθηκαν στην τελετή βράβευσης για να παραλάβουν τα μετάλλια τους.

Η Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Τα ρομπότ που κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν οι ομάδες από την Κρήτη εντυπωσίασαν με τις δεξιότητές τους και την καινοτομία τους.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Αιλαμάκης οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τους Σητειακούς μαθητές και τους ευχηθήκαν να έχουν δύναμη για να συνεχίσουν την σημαντική προσπάθεια τους.

Η τελετή βράβευσης στο:

https://www.youtube.com/live/qxyMgOBgPfw?feature=share

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456