Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚάλεσμα της επιτροπής αγώνα Σητείας κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου

Την Τετάρτη 31.05.2023 στις 11:00 π.μ. στο Περιφερειακό Κατάστημα στην πλατεία Ελευθερίας 1 στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος για το Υβριδικό Έργο Αμαρίου. Το πρωί της Τετάρτης στις 8:00 από το συντριβάνι της Σητείας θα αναχωρήσουν τα ΙΧ αυτοκίνητα όλων όσων θέλουν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Η συμμετοχή όσων περισσότερων κατοίκων και εκπροσώπων φορέων από την Σητεία είναι σημαντική για την λήψη δίκαιης απόφασης για την Σητεία από την Επιτροπή...
Stavroula30. May 2023
aioliko-siteia-kinitopoiisi
Την Τετάρτη 31.05.2023 στις 11:00 π.μ. στο Περιφερειακό Κατάστημα στην πλατεία Ελευθερίας 1 στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος για το Υβριδικό Έργο Αμαρίου.
Το πρωί της Τετάρτης στις 8:00 από το συντριβάνι της Σητείας θα αναχωρήσουν τα ΙΧ αυτοκίνητα όλων όσων θέλουν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος.
Η συμμετοχή όσων περισσότερων κατοίκων και εκπροσώπων φορέων από την Σητεία είναι σημαντική για την λήψη δίκαιης απόφασης για την Σητεία από την Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Η επιτροπή αγώνα Σητείας κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456