Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΗ Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος 2023 στον ποταμό Παντέλη

Η Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος 2023 γιορτάστηκε με μια εξαιρετική εκδήλωση στις εκβολές του ποταμού Παντέλη την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής , ΟΦΥΠΕΚΑ, το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας και τους εκπαιδευτικούς του Γ΄ και Δ΄ δημοτικών σχολείων της Σητείας. Η δράση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για θέματα προστασίας περιβάλλοντος, για τα πλημμυρικά φαινόμενα και το ρόλο που παίζει η κλιματική...
Stavroula8. June 2023
Η Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος 2023 γιορτάστηκε με μια εξαιρετική εκδήλωση στις εκβολές του ποταμού Παντέλη την Τετάρτη 7 Ιουνίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής , ΟΦΥΠΕΚΑ, το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας και τους εκπαιδευτικούς του Γ΄ και Δ΄ δημοτικών σχολείων της Σητείας.
Η δράση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για θέματα προστασίας περιβάλλοντος, για τα πλημμυρικά φαινόμενα και το ρόλο που παίζει η κλιματική αλλαγή αλλά και η ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση, ενημέρωση για την βιοποικιλότητα που συναντάμε στις εκβολές του ποταμού Παντέλη.
Μέσα από βιωματικές δράσεις, εργαστήρια και εκπαιδευτικά παιχνίδια, με την καθοδήγηση της βιολόγου, συνεργάτη και εθελόντρια του Γεωπάρκου, Φανή Συντιχάκη , τους εκπαιδευτικούς Μαρίνα Αγγελιδάκη και Κατερίνα Βδοκάκη από το Δ΄ δημοτικό σχολείο, την Ελευθερία Καναβάκη και την Βασιλική Τσιάνη από το Γ΄ δημοτικό σχολείο, οι μαθητές ενημερώθηκαν, συμμετείχαν και σίγουρα γύρισαν στις τάξεις τους γεμάτοι εικόνες και σκέψεις από ένα βιότοπο, που είναι τόσο κοντά μας, αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτόν.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους εθελοντές μας, που συμμετείχαν σε αυτή την δράση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456