Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΕτήσια Εαρινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Σητείας «Ο Στρατής Καλογερίδης»

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εκπαιδευτική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Σητείας «Ο Στρατής Καλογερίδης». Την Κυριακή το απόγευμα εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου αποχαιρέτησαν μια πλούσια μουσική χρονιά με την Ετήσια Εαρινή Συναυλία στο ανακαινιμένο Πολύκεντρο με σχολικές κιθάρες, πιάνο, βιολί, λύρα, μαντολίνο και τραγούδι. Όπως δήλωσαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ Μιχάλης Εικοσιπεντάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου το Δημοτικό Ωδείο Σητείας «Ο Στρατής Καλογερίδης» θα συναντήσει...
Stavroula12. June 2023

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εκπαιδευτική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Σητείας «Ο Στρατής Καλογερίδης».

Την Κυριακή το απόγευμα εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου αποχαιρέτησαν μια πλούσια μουσική χρονιά με την Ετήσια Εαρινή Συναυλία στο ανακαινιμένο Πολύκεντρο με σχολικές κιθάρες, πιάνο, βιολί, λύρα, μαντολίνο και τραγούδι.

Όπως δήλωσαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ Μιχάλης Εικοσιπεντάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου το Δημοτικό Ωδείο Σητείας «Ο Στρατής Καλογερίδης» θα συναντήσει και πάλι το Σητειακό κοινό μέσα στο καλοκαίρι με ξεχωριστές μελωδικές βραδιές.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456