Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΎμνοι για Σητεία και Τοπλού στην συνέντευξη τύπου για την συναυλία του Placido Domingo. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ήταν εκεί

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδρίων του ATHENS PLAZA HOTEL για τη συναυλία του Placido Domingo που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Ιουλίου στον  περίβολο της Ιεράς Μονής Τοπλού. Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν ΜΜΕ, εκπρόσωποι των διοργανωτών και των εταιριών: Παγκρήτιας Τράπεζας, Attica Bank και Intrakat,  εταιρίες οι οποίες χρηματοδοτούν την συγκεκριμένη εκδήλωση και χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου  “Η συναυλία στη Μονή Τοπλού...
Stavroula14. June 2023

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδρίων του ATHENS PLAZA HOTEL για τη συναυλία του Placido Domingo που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Ιουλίου στον  περίβολο της Ιεράς Μονής Τοπλού.

Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν ΜΜΕ, εκπρόσωποι των διοργανωτών και των εταιριών: Παγκρήτιας Τράπεζας, Attica Bank και Intrakat,  εταιρίες οι οποίες χρηματοδοτούν την συγκεκριμένη εκδήλωση και χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου  “Η συναυλία στη Μονή Τοπλού σηματοδοτεί την προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής της Σητείας και του Λασιθίου, που διαθέτει ακόμα το αυθεντικό Κρητικό άρωμα. Μια περιοχή με πλούσιο ιστορικό ενδιαφέρον και μοναδική φυσική ομορφιά”.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης με θαυμασμό οι διοργανωτές αναφέρθηκαν σε ένα μοναδικό γεγονός το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπαν, λαμβάνει χώρα σε ένα μοναδικό μέρος.

Ο ίδιος ο Placido Domingo εστεiλε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα , το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπους περιγράφοντας τον ενθουσιασμό του για το γεγονός και κυρίως για το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί.

Στην συναυλία θα συμμετέχει η διεθνούς φήμης σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση, ενώ την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα διευθύνει ο μεγάλος Ισπανός μαέστρος Jordi Bernacer.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου και σας δίνουν την ευκαιρία να ακούσετε την ιδιαίτερη αναφορά στην Σητεία και συγκεκριμένα στην Μονή Τοπλού.

Να σημειωθεί ότι από τα 1600 άτομα που θα μπορέσει να φιλοξενήσει ο χώρος της Μονής  Τοπλού τα 300 θα είναι ονομαστικές προσκλήσεις οι οποίες έχουν ήδη σταλεί σε εγχώριες και διεθνής προσωπικότητες,  ενώ οι υπόλοιπες 1300 θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας από σήμερα στο

https://www.eventora.com/el/Events/spicy-placido-domingo/Order?ttId=118401&ttQuantity=1&r&c=e&fbclid=IwAR3j9wsGC_OylD7ldX_xnHYOpu0BV7Sx47xkCIjvwD0Z6Kx5_zufSNVdPuw   

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456