Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΕγκαινιάζονται οι νέες εγκαταστάσεις Βeach Volley στη Σητεία

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος θα τελέσει τα εγκαίνια των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων BEACH VOLLEY στην παραλία της Σητείας (έναντι ξενοδοχείου SITIA BEACH) την Παρασκευή 16  Ιουνίου στις 18.00. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμος Σητείας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης, προδιαγραφών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την συμβολή των ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα και των υπηρεσιών του Δήμου και φιλοδοξεί...
Stavroula15. June 2023
B.V

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος θα τελέσει τα εγκαίνια των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων BEACH VOLLEY στην παραλία της Σητείας (έναντι ξενοδοχείου SITIA BEACH) την Παρασκευή 16  Ιουνίου στις 18.00.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμος Σητείας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης, προδιαγραφών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την συμβολή των ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα και των υπηρεσιών του Δήμου και φιλοδοξεί να βάλει τη Σητεία στο ετήσιο καλεντάρι του BEACH VOLLEY .

Ευχή όλων σύντομα να παραδοθούν στους δημότες προς χρήση και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες αναβαθμίζουν ουσιαστικά μια πόλη με κύριους ωφελούμενους τους νέους.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456